atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 09.11.2018 14:54:13

KONEC LJUBEZNI? Škandal v vrstah Barcelone, zvezdnik bi rad izsilil prodajo!

Reuters
Kaj se dogaja v Barceloni?

Francoski nogometaš Ousmane Dembele ni zadovoljen s svojim statusom pri Barceloni. Španski mediji poročajo, da je druga najdražja okrepitev Barcelone vseh časov izpustila četrtkov trening, razlog za to pa je navedel trebušno virozo.


A prava drama se je dogajala nekaj trenutkov pred začetkom treninga, saj se nogometaš ni javljal na klice pomočnikov Ernesta Valverdeja, nihče ni vedel, kaj se z njim dogaja. O tem je bilo obveščeno celo vodstvo kluba, ki podrobno spremlja nastalo situacijo. V enem trenutku so pomislili celo na najhujše, kot trdijo španski mediji, so se v klubu ustrašili, da ni bil morda udeležen v kakšni nesreči. Naposled se je vendarle oglasil in povedal zgolj to, da je bil ves čas v svojem stanovanju in da ga mučijo bolečine v trebuhu.

Njegovo skopo pojasnilo je zgolj še dodatno razjezilo vodstvo kluba, ki je vse bolj nezadovoljno zaradi nogometaševega obnašanja. Pred tedni naj bi namerno zamudil na zbor pred tekmo lige prvakov z Interjem, dolgo za vsemi je takrat prispel tudi na trening pred tekmo z istim klubom na Camp Nouu. Kot še poročajo dobro obveščeni španski mediji, v klubu že razmišljajo o njegovi prodaji, že v zimskem prestopnem roku naj bi se pridružil Liverpoolu.

Značke: dembele, barcelona

Članki iz rubrike