32_7pot v 160gajsek darja Odkrito.si

Peklenske muke Darje Gajšek

rebecca Svet24.si

Se v iskanju pogrešane 15-letnice obeta preobrat?...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

avtobus, ugrabitev, milano Svet24.si

Šolarji na ugrabljenem in zažganem avtobusu: ...

Tereza Hluskova Svet24.si

VIDEO: Lepotica v solzah pred kamerami: mislila, ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

maja nose Njena.si

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje

nu
nu
0 09.11.2018 11:05:23

LEGENDARNO IME v igri za trenerja REALA: Če sem povsem iskren, me ....

Po slovesu Julena Lopeteguija se je na klop Reala usedel Santiago Solari.

Argentinec ima status začasnega trenerja, pri španskem velikanu tako še vedno iščejo strokovnjaka, ki bi postal permanentna rešitev za to mesto. V javnosti se omenja kar nekaj imen, med katerimi se išče Lopeteguijev naslednik, v zadnjem času se je med njimi znašel tudi Arsene Wenger.

Legendarni Francoz je Arsenal vodil 22 let in z njim osvojil tri naslove angleškega prvaka. Seveda je med navijači Reala močno završalo, ko so slišali, da bi prav on utegnil prevzeti taktirko njim ljubega moštva. Nekateri so bili nad zamislijo navdušeni, spet drugi menijo, da 69-letni strokovnjak ni primeren za vodenje galaktikov. Zdaj pa se je Arsene Wenger oglasil še sam: "Nisem se še odločil, kakšna bo moja prihodnost. Ali se bom takoj vrnil v trenerski posel ali ne? Če sem povsem iskren, Real še ni vzpostavil stika z mano, zato ga niti nisem mogel zavrniti. Z izzivi se spopadem, ko pridem do njih, in takrat skušam najti rešitev. Trenutno teh težav nimam, januarja se bom odločil, kaj bom naredil."


Wengerja so pred dnevi povezovali tudi z Milanom, kjer bi združil moči z bivšim direktorjem Arsenala Ivanom Gazidisom. Toda ta možnost je hitro splavala po vodi, saj je Wenger sam povedal, da je šlo za čisto izmišljotino.

Kar zadeva Real, je na stanje na stavnicah nekako takšno, največ možnosti, da bi ga vodil, pripisujejo Solariju. Poleg njega se omenja še belgijskega selektorja Roberta Martineza, trenerja Tottenhama Mauricia Pochettina in bivšega stratega Monaca Leonarda Jardima.

Članki iz rubrike