Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2018 18:43:59
Deli članek:

BRUTALNO! Doseženi gol je s solzami v očeh posvetil umrlemu šefu, kar pa je sledilo, je RAZBESNELO nogometne navdušence

vszi

V s čustvi nabitem dnevu je dosegel zadetek in ga posvetil umrlemu šefu. Čudovita gesta, kar pa je sledilo, je razbesnelo ljubitelje nogometa.

Bil je to čustven dan za nogometaše Leicestra in njihove pristaše. Bila je to namreč prva tekma po tragični nesreči, ko je v razbitinah helikopterja ugasnilo pet življenj, med drugim tudi tisto lastnika kluba Vichaija Srivaddhanaprabhe.

Še pred dnevi ni bilo docela jasno ali bodo sploh odpotovali v Cardiff. Potem so bojda glasovali in velika večina, pravzaprav vsi so dali glas, da odigrajo prvenstveni obračun. Da bi si to navsezadnje želel tudi sam pokojni šef. Slednjemu se je tam zgoraj nekje zagotovo smejalo, Leicester je namreč slavil z 1:0, edini gol na tekmi pa je v 55. minuti dosegel Demarai Gray. Zadetke je seveda proslavil umrlemu šefu, med proslavljanjem je z rokami pokazal v nebo ter si slekel dres, na majici pod njim pa je imel posebno posvetilo.

"For Khun Vichai," je pisalo na majici. Prevod verjamemo, da ni potreben. Bilo je to najlepše možno posvetilo nekdanjemu šefu. Sodnik po drugi strani ni imel razumevanja in ni poznal milosti, 22-letniku je pokazal rumeni karton. V slogu tistega pravila so pravila. Na svetovnem spletu je sodnik Lee Probert nemudoma postal tarča kritik. "Pozabi pravila in pokaži nekaj zdravega razuma," bi bil povzetek zapisov, medtem ko so nekateri drugi stopili v bran delivcu pravice. Da so kriva pravila, ne pa sodnik.