bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 01.11.2018 19:01:32

Odzval se je nogometaš Bayerna v arabskih oblačilih in s sumljivim paketom. Privoščil si je NOVO NAPAKO

twitter
Nogometni zvezdnik Rafinha na nogometnem igrišču pogosto naredi pravo potezo, pri izbiri kostuma za noč čarovnic pa je pošteno brcnil v temo.

Po objavi fotografije, na kateri je oblečen v arabska oblačila, v rokah pa drži zavoj z napisom Vorsicht (Pozor), se je moral nogometaš Bayerna opravičiti in umakniti sliko z družbenih omrežij.

Objava fotografije z zabave za noč čarovnic, na kateri so bili še nekateri drugi člani Bayernove zasedbe, je sprožila val ogorčenja v Nemčiji in po svetu.

"Halloween je nekoliko strašljiv praznik, kostumi pa so navadno precej pretirani. Res nisem želel nikogar prizadeti," se je za slabo izbiro kostuma pozneje opravičil Brazilec.

A tudi opravičilo ni bilo najbolj posrečeno - na njem se je namreč pojavil v enakem oblačilu, kot ga je imel na zabavi, le da na sliki ni bilo več paketa z napisom. Nekaj ur zatem je sledilo enako opravičilo, tokrat opremljeno z nevtralno fotografijo z nogometnih zelenic v Bayernovem dresu ...

Kot poročajo nekateri nemški mediji, so sporno fotografijo sprva objavili tudi na družbenih omrežjih njegovega kluba, na svojem jo je imel tudi njegov soigralec Jerome Boateng, a so jo pozneje izbrisali.

rafinha

Značke: nogomet, zanimivosti

Članki iz rubrike