Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2018 15:28:47
Deli članek:

Luis Suarez ZNOVA PRESENETIL. Povem vam, zakaj je prav, da me pri Barceloni želijo zamenjati

Reuters

V krajšem pogovoru je Luis Suarez razkril marsikaj zanimivega, toda nič bolj kot dejstvo, da ne bo več dolgo igral za Barcelono.

Urugvajski napadalec je za radijski program Sport 890 razkril, da povsem razume, da si ga Barcelona želi zamenjati.

31-letni Luis Suarez je razložil, zakj se mu zdi to logična poteza Barcelone. "Zavedam se, da zaradi svoje starosti, kariere, ki jo imam za seboj, in zaradi samokritičnosti, ki jo premorem, predstavljam težavo pri Barceloni. Ko Barcelona potrebuje napadalca, ga potrebuje. Star sem 31 let, kmalu bom 32. Barcelona mora razmišljati kot velik klub," je dejal in s tem pošteno presenetil in pokazal veliko mero pragmatičnosti.

"Morajo misliti na prihodnost in si zagotoviti prednost v pogajanjih z mlajšimi igralci. Smo v Barceloni. Tu se operira le z najboljšimi imeni, tako tistimi, ki so na izhodnih, kot tistih, ki čakajo pred vrati. Tako je na vseh položajih, ne le na mestu napadalca."

"Sem samokritičen, včasih bolj, včasih manj. Vesel sem, da lahko pomagam svoji ekipi, za katero rad igram. Ko ne igram dobro, bom prvi, ki bo to izpostavil," je še zaključil odlični urugvajski napadalec, ki je na nedeljskem el clasicu zabil hat-trick ob zmagi s 5:1. Vsaj za zdaj še nima preveliko skrbi, da ga lahko kdo kar tako zamenja v napadu blaugrane.