podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 22.10.2018 11:26:27

Se mu je do KONCA SKISALO? To so novi UKREPI besnega Mourinha, ki kažejo, da se mu je dokončno ODPELJALO!

Reuters
Manchester United je v soboto v derbiju proti Chelseaju remiziral z 2:2.

Rdeči vragi se še naprej mučijo, nikakor se ne morejo 'sestaviti', na igrišču so neprepričljivi, itd. Nedvomno je tudi ozračje v moštvu na dnu, Joseju Mourinhu grozi odpoved, vseskozi je na bojni nogi z najdražjim igralcem Paulom Pogbajem, tudi z ostalimi pa ni ravno v najboljših odnosih.


Pred derbijem v Londonu, pa naj bi Portugalec dosegel novo raven svoje 'norosti'. Več ur pred spopadom s Chelseajem se je na spletu že pojavila prva 11-erica za sobotni boj, zaradi česar je Jose znorel. Le 15 minut po sestanku strokovnega štaba je namreč postava pristala že na spletu, samo ti možje so jo tako poznali, in očitna posledica je, da jo je nekdo od njih predčasno spustil v javnost, pojavila se je na družbenih omrežjih, s čimer je več ur pred tekmo konkretno olajšal delo kolegu na klopi Chelseaja Mauriziju Sarriju, ki je imel več kot dovolj časa, da prilagodi strategijo za boj z Unitedom.

Ko je Jose izvedel, kaj se je zgodilo, se mu dokončno odpeljalo. Odločil se je napasti slačilnico, spravil se je na igralce, na sodelavce, na vse, na katere je naletel v tistem času, prepričan je namreč, da imajo v moštvu pravega vohuna in zdaj bo poskrbel, da bodo tega tudi našli. Če ta sploh obstaja, in če ga bo strateg našel, se mu gotovo ne piše dobro, odpoved je prva, verjetno bo klub tega morebitnega vohuna tudi tožil, verjamemo pa, da bi Mourinho s tem rad kar sam obračunal ...

Značke: mournihno, vohun

Članki iz rubrike