Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA/nu
STA/nu
1 21.10.2018 07:31:09

ŠOK IZ BOLNIŠNICE! Tako hudo jo je skupil Lionel Messi in TAKO DOLGO bo moral počivati

twitter
Katalonski nogometni velikan Barcelona je sinočnjo zmago v obračunu vodilnih ekip španskega prvenstva s Sevillo (4:2) drago plačal.

Na tekmi se je namreč poškodoval prvi zvezdnik Lionel Messi, iz kluba so sporočili, da bo zaradi zloma roke z igrišč odsoten vsaj tri tedne, a je pričakovati, da bo rehabilitacija trajala še kakšen teden dlje.

Do poškodbe je prišlo v za Barcelono najbolj neugodnem trenutku, saj bo naslednji teden na sporedu prvi clasico, obračun z madridskim Realom, v tej sezoni. V boju s sicer trenutno precej razglašenimi večnimi tekmeci se bodo morali Katalonci znajti brez prvega moža svoje ekipe.

Messi je moral z igrišča v 26. minuti tekme s Sevillo, potem ko je pred tem po boju z branilcem tekmecev Francom Vazquezom padel in si poškodoval komolec. Argentinca - pred tem je zadel za vodstvo z 2:0 in podal pri prvem zadetku - so odpeljali na pregled v bolnišnico, po tekmi je klub sporočil, da ima zlomljeno koželjnico desne roke. Okrevanje bo trajalo predvidoma tri tedne, v najboljšem primeru bo Messi na igriščih spet 11. novembra.

To pomeni, da bo moral izpustiti tekmo lige prvakov naslednji teden z Interjem, nedeljski veliki derbi z Realom in še drugi obračun z Interjem ter domačo tekmo z Rayom Vallecanom.

"Jasno je, da je za nas to hud udarec. Vsi vemo, kaj Messi pomeni za našo ekipo in kaj dela s tekmeci. A zdaj se moramo pripraviti za igre brez njega, prepričan sem, da imamo igralce, ki ga lahko zamenjajo," je bil prvi odziv trenerja Barce Ernesta Valverdeja.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike