natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Jelena Krsmanović Marjanović Svet24.si

FOTO: Jeleni pred smrtjo iznakazil obraz

gašper hafner Njena.si

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

4_Isaac in Patricija_fb Njena.si

Žena Isaaca Palme je prelepa nosečka

nu
nu
2 20.10.2018 20:27:01

TAK GENIJ JE OBLAK! Tri brutalne OBRAMBE, ki so ZAŽGALE ŠPANIJO! Kakšna škoda, da ga ni ... (video)

Jan Oblak
Reuters
Jan Oblak je uprizoril nekaj, kar bo odmevalo še zelo dolgo.

Njegoov Atletico je na gostovanju pri Villarrealu odigral 1:1, Oblak je torej prejel zadetek, vednar pa ni to nič v primerjavi s tistim, kar bi se Atleticu zgodilo, če ne bi imel najboljšega vratarja na svetu. Zadetka ni mogel preprečiti, je pa na čudežen način preprečil vsaj tri dodatne na tekmi, na kateri je bil Villarreal precej boljši nasprotnik. Oblaku je uspelo nekaj posredovanj, ki so jih Španci enoglasno označili za brutalna inn za dokaz, da gre resnično za najboljšega na svetu. 

Dve sta se zgodili v drugem polčasu, predvsem posredovanje ob prodoru Carlosa Bacce, ki je sam prišel pred slovenskega čuvaja mreže, pa je preprosto vesoljsko. Način, na katerega je Kolumbijca spustil mimo, nato pa ga neverjetno ustavil, je preprosto neverjeten. Žal pa kaže tudi na to, da Oblak nima niti najmanjših fizičnih težav, kajti za tako posredovanje je treba biti najbolje telesno pripravljen. Kar seveda odpira tisto bolj bolečo o temo o neigranju za reprezentanco že več kot leto dni. 

Še eno fantastično posredovanje je Oblaku uspelo tik pred tem, ko je pravzaprav šlo za dvojno obrambo. Obe posredovanji najdete v videu spodaj. Če vam ga ne prikaže, ga najdete na tej povezavi. O še enem izjemnem posredovanju pa iz Španije poročajo, ko gre za prvi polčas, in sicer je na podobno fantastičen način Oblak zaustavil strel v 34. minuti, ko je bil izid 0:0 

Značke: oblak, atletico

Članki iz rubrike