saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

horoskop_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 21. januarja

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

sneg4 profimedia-0406016562 Svet24.si

Smo Slovenci pripravljeni na tri metre snega?

depresija, samomor Svet24.si

Danes je najbolj depresiven dan v letu

pirelli-gigi hadid Najstnica.si

Gigi zopet v Zaynovem objemu?

Indira Ekić, Emina Ekić Njena.si

Ekićeva je zaročena!

nu
nu
2 20.10.2018 20:27:01

TAK GENIJ JE OBLAK! Tri brutalne OBRAMBE, ki so ZAŽGALE ŠPANIJO! Kakšna škoda, da ga ni ... (video)

Jan Oblak
Reuters
Jan Oblak je uprizoril nekaj, kar bo odmevalo še zelo dolgo.

Njegoov Atletico je na gostovanju pri Villarrealu odigral 1:1, Oblak je torej prejel zadetek, vednar pa ni to nič v primerjavi s tistim, kar bi se Atleticu zgodilo, če ne bi imel najboljšega vratarja na svetu. Zadetka ni mogel preprečiti, je pa na čudežen način preprečil vsaj tri dodatne na tekmi, na kateri je bil Villarreal precej boljši nasprotnik. Oblaku je uspelo nekaj posredovanj, ki so jih Španci enoglasno označili za brutalna inn za dokaz, da gre resnično za najboljšega na svetu. 

Dve sta se zgodili v drugem polčasu, predvsem posredovanje ob prodoru Carlosa Bacce, ki je sam prišel pred slovenskega čuvaja mreže, pa je preprosto vesoljsko. Način, na katerega je Kolumbijca spustil mimo, nato pa ga neverjetno ustavil, je preprosto neverjeten. Žal pa kaže tudi na to, da Oblak nima niti najmanjših fizičnih težav, kajti za tako posredovanje je treba biti najbolje telesno pripravljen. Kar seveda odpira tisto bolj bolečo o temo o neigranju za reprezentanco že več kot leto dni. 

Še eno fantastično posredovanje je Oblaku uspelo tik pred tem, ko je pravzaprav šlo za dvojno obrambo. Obe posredovanji najdete v videu spodaj. Če vam ga ne prikaže, ga najdete na tej povezavi. O še enem izjemnem posredovanju pa iz Španije poročajo, ko gre za prvi polčas, in sicer je na podobno fantastičen način Oblak zaustavil strel v 34. minuti, ko je bil izid 0:0 

Značke: oblak, atletico

Članki iz rubrike