stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 20.10.2018 20:27:01

TAK GENIJ JE OBLAK! Tri brutalne OBRAMBE, ki so ZAŽGALE ŠPANIJO! Kakšna škoda, da ga ni ... (video)

Jan Oblak
Reuters
Jan Oblak je uprizoril nekaj, kar bo odmevalo še zelo dolgo.

Njegoov Atletico je na gostovanju pri Villarrealu odigral 1:1, Oblak je torej prejel zadetek, vednar pa ni to nič v primerjavi s tistim, kar bi se Atleticu zgodilo, če ne bi imel najboljšega vratarja na svetu. Zadetka ni mogel preprečiti, je pa na čudežen način preprečil vsaj tri dodatne na tekmi, na kateri je bil Villarreal precej boljši nasprotnik. Oblaku je uspelo nekaj posredovanj, ki so jih Španci enoglasno označili za brutalna inn za dokaz, da gre resnično za najboljšega na svetu. 

Dve sta se zgodili v drugem polčasu, predvsem posredovanje ob prodoru Carlosa Bacce, ki je sam prišel pred slovenskega čuvaja mreže, pa je preprosto vesoljsko. Način, na katerega je Kolumbijca spustil mimo, nato pa ga neverjetno ustavil, je preprosto neverjeten. Žal pa kaže tudi na to, da Oblak nima niti najmanjših fizičnih težav, kajti za tako posredovanje je treba biti najbolje telesno pripravljen. Kar seveda odpira tisto bolj bolečo o temo o neigranju za reprezentanco že več kot leto dni. 

Še eno fantastično posredovanje je Oblaku uspelo tik pred tem, ko je pravzaprav šlo za dvojno obrambo. Obe posredovanji najdete v videu spodaj. Če vam ga ne prikaže, ga najdete na tej povezavi. O še enem izjemnem posredovanju pa iz Španije poročajo, ko gre za prvi polčas, in sicer je na podobno fantastičen način Oblak zaustavil strel v 34. minuti, ko je bil izid 0:0 

Značke: oblak, atletico

Članki iz rubrike