Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 09.09.2018 12:50:31

ŽE ODLOČENO? Zidane pripravlja spisek okrepitev za UNITED

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je po slabih rezultatih na začetku premier lige morda res celo na tem, da ga zamenjajo.

Na Otoku se je veliko govorilo o zamenjavi Mourinha, toda z mago v zadnjem krogu je Mou nekoliko utišal spektike. V primeru, da se bodo lastniki Uniteda kljub vsemu odločili za zamenjavo trenerja, naj bi bil prvo ime za klop kluba iz Old Trafforda Zinedine Zidane, ki je letos tako nepričakovano odpovedal službo pri Realu. Iz krogov blizu Zidana naj bi prišle govorice, da Francoz pričakuje klic upravnega odbora Uniteda, če se bo ta odločil, da Mourinha odstavijo.

Zinedine je kot kaže tako prepričan v to, da se bo to zgodilo slej ko prej, da bo kmalu sedel na klop Uniteda, da je že začel sestavljati spisek igralcev, ki naj bi jih pripeljal v Manchester. Prva na spisku sta nemški reprezentant in igralec Reala Toni Kroos, drugi pa posejen igralec Reala v Bayernu James Rodriguez. 

Zidane naj bi si v novem Unitedu želel tudi Thiaga Alcantaro in Edisona Cavanija. No, ti nakupi ne bodo prav poceni, zato je vprašanje, kako bo Zidane prepričal lastnike Uniteda, da odprejo denarnico.

Članki iz rubrike