nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 24.08.2018 17:22:15

Veliko RAZKRITJE Roberta Lewandowskega: Da, želel sem ZAPUSTITI BAYERN in tu je RAZLOG ZA TO!

Profimedia
Takoj po koncu prejšnje sezone se je začelo govoriti, da se za Roberta Lewandowskega zanimata Real in Chelsea, Poljak pa je tudi sam potrdil, da želi zapustiti München.

Napadalec je zdaj razložil, kaj se je dogajalo v poletnem prestopnem roku in potrdil, da je resnično želel zamenjati okolje. Navedel pa je tudi razlog, zakaj je bilo tako. "Aprila in maja so se vsi spravili name, nihče iz kluba pa mi ni stopil v bran. Takrat sem se počutil, da sem ostal povsem sam. Ker nisem zabil na dveh, treh pomembnih tekmah, sem praktično postal izobčenec," se težkih trenutkov spominja zvezdnik Bayerna.


"Nihče iz klubske uprave me ni branil in takrat se v Bayernu nisem več počutil dobro. Nabralo se je veliko stvari, zaradi katerih sem bil nesrečen," je za nemški Bild razložil prvi strelec münchenskega kluba, ki je naposled vendarle ostal na Bavarskem.

"Opazil sem, da me podpirajo navijači, ki stojijo za mano. Dobil sem občutek, da oni želijo, da bi ostal pri njih. Nikoli ne bom stavkal ali iskal težave in trenutno ne razmišljam o odhodu," je končal Lewandowski.

Članki iz rubrike