stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 21.08.2018 07:57:47

PSG misli skrajno resno. BARCELONI utegne po Neymarju speljati še enega zvezdnika

vszi
Medtem ko je v Angliji poletni prestopni rok za nakupe že zaključen, ostali velikani na stari celini še iščejo primerne rešitve.

Tako tudi Pariški velikan PSG išče nekoga, ki bo dodana vrednost na sredini igrišča. V napadu te potrebe ni, toda pri katarsko podprtem projektu so odločeni, da strnejo vrste v zvezni vrsti in se okrepijo z enim od zvezdnikov letošnjega svetovnega prvenstva.

Lovke so namreč stegnili po Ivanu Rakitiću, hrvaškemu reprezentantu, za mnoge enemu najboljših posameznikov v Rusiji. Po poročanju španskih medijev (Marca, La Vanguardia ...) je zanimanje resno. 

rakitic

Rakitić je marca dopolnil 30 let, v svoji novi pogodbi (podpisal jo je pred letom in pol) pa ima zapisano odškodninsko klavzulo 125 milijonov evrov. Seveda takšne cene Parižani niso pripravljeni plačati, a hkrati je Barcelona nagnjena k pogajanju za Hrvata, saj si še vedno želijo v klub pripeljati Paula Pogbaja (v rezervnem načrtu še Adrien Rabiot, prav član PSG-ja). 

Za zdaj torej ni jasno, kam se nagibata oba kluba, je pa gotovo jasno, da bi bil Ernesto Valverde, trener Barcelone razočaran, če bi izgubil igralca, ki je lani zanj odigral največ tekem, celo eno več od Messija (55-54). 

barcelona messi rakitic pique suarez re
Reuters

Članki iz rubrike