kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.08.2018 20:03:00

Prosinećki ŠOKIRAL bosanskega zvezdnika in dal prednost pred njim članu MARIBORA! Sledil je OSTER ODZIV: to je ŽALITEV!

Profimedia
Robert Prosinećki je presenetil s svojim prvim ’resnim’ seznamom v vlogi selektorja BiH.

Hrvat, ki je kandidiral tudi za mesto selektorja slovenske reprezentance, je šokiral s svojo odločitvijo, da ne vpokliče zvezdnika med vratnicama Asmirja Begovića, sicer vratarja angleškega Bournemoutha. Za mesto prvega vratarja Bosne in Hercegovine bodo namesto siceršnje številke ena kandidirali Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Vedran Kjosevski (Željezničar) in rezervni vratar Maribora Kenan Pirić!

Toda zakaj Prosinećki ni vpoklical Begovića? Veliki žuti pravi, da ga kaznuje, ker je na začetku njegovega mandata Begović izpuščal prijateljske tekme. »V prihodnosti bo tu, zdaj pa ga nisem klical iz dveh razlogov. Pred Bolgarijo je imel težave in ni mogel priti, ampak potem ni potoval niti v Južno Korejo. Moja odločitev ni bila enostavna, saj dobro brani, ampak moramo spoštovati neki red in disciplino,« je dejal Prosinećki in dodal: »Govoril sem z njim in spet bom. To je reprezentanca, naredili smo atmosfero in mora se poznati red. Vsak igralec mora biti zaskrbljen za mesto v ekipi. Nihče ga nima zagotovljenega.«

No, a to še ni bilo vse. Oglasil se je tudi Asmir Begović in v dolgem odprtem pismu obračunal s selektorjem. V celoti si ga lahko preberete spodaj, verjamemo pa, da prevod ni potreben.

SEZNAM REPREZENTANCE BIH

Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Darko Todorović (Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor) in Riad Bajić (Basaksehir).

Članki iz rubrike