Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 15.08.2018 17:38:56

TEGA ŠE NISTE VIDELI! Nesojeni član Olimpije OD JEZE RAZTRGAL Orbanovo mrežo (VIDEO)

Danko Lazović
arhiv Ekipe
Danko Lazović bi moral biti Olimpijina zvezda. Nogometaš s pedigrejem, kot radi rečemo. Vendar iz te moke ni bilo kruha, pred dvema letoma je Ljubljano zapustil, še preden je odigral eno samo tekmo.

Danes 35-letni srbski napadalec se je v slovenski prestolnici že fotografiral v zeleno-belem dresu, treniral pod vodstvom sonarodnjaka - trenerja Marka Nikolića, potem pa odšel. Po vrnitvi iz Kitajske v Evropo klubski uradniki iz Stožic zanj niso mogli urediti papirjev, brez registracije pa je Lazović kajpak ostal brez nastopa v Olimpijinem dresu.

Lazović in Nikolić skupno pot nadaljujeta v madžarskem prvaku Videotonu, ki se je znašel na pragu uvrstitve v skupinski del lige prvakov. Luksemburški F91 Dudelange, bolgarski Ludogorec in švedski Malmö FF so preteklost, edina preostala ovira pa atenski AEK.

lazovic
Danko Lazović v dresu Videotona
vszi


Včeraj je Videoton na stadionu Pancho Arena v majhni vasici Felcsut (1700 prebivalcev) na približno polovici poti med Szekesfehervarjem, kjer prenavljajo Videotonov stadion, in Budimpešto proti tekmecu iz Švedske branil ugodnih 1:1 iz prve tekme. V središču pozornosti pa je bil ravno Lazović, ki bi lahko v 67. minuti svojemu moštvu in domačim navijačem prihranil nekaj skrbi, a je švedski čuvaj mreže njegov strel iz enajstih metrov ubranil.

Po zapravljenem kazenskem strelu je nesojeni zmaj jezno stekel proti vratom, se obesil za mrežo in jo povsem raztrgal. Redko videno in smešno. Morda mu bo domnevni boter stadiona tik ob svojem posestvu v tej majhni vasici Viktor Orban poslal račun za novo mrežo...

Članki iz rubrike