Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 21:11:13
Deli članek:

Neverjetno RAZKRITJE Yerryja Mine: Messi in Suarez sta mi jemala denar!

Profimedia

Po dobrih predstavah na mundialu si mnogi klubi želijo Yerryja Mino, ki pri Barceloni nima prihodnosti. Je pa Kolumbijec s dobrimi predstavami na mundialu dobil kar nekaj konkretnih ponudb.

Toda zdaj je 23-letni osrednji branilec navdušil z razkritjem, nad katerim je bil marsikdo navdušen. Po prihodu v Barcelono se je želel hitro zbližati z novimi soigralci, kar pa je precej drago plačal.

"Ob prihodu sem želel med novimi soigralci narediti dobro vzdušje in sem začel staviti z Messijem in Suarezom. Stavili smo, kdo na treningu bolje izvaja proste strele," je zgodbo začel Mina ter nato v isti sapi nadaljeval: "Če sem povsem iskren, sem to naredil, da bi videl, kako streljata proste strele, medtem ko sta mi onadva dnevno vzela 50 evrov. Nato sem pomislil: Kaj se dogaja, tema fantoma plačujem, da gresta dnevno v 'shopping'. Toda resnica je, da sta 'zveri', ki sta sposobna žogo poslati, kamor želita. Sta fantastična človeka in prava nogometna genija."

Nato je spregovoril tudi o svoji prihodnosti, ki je na nek način kar malo negotova, a je povsem miren. "Nimam pojma, kaj bo, sem pa miren. Star sem 23 let in imam še veliko pred sabo."

Potem je nadaljeval v podobnem slogu: "Vedno želim igrati in uživati. Moje sanje so bile igranje za Barcelono. Lahko bi šel kam drugam, pri Borussii so me želeli, zainteresirane so bile še nekatere ekipe iz Nemčije, pa tudi iz Italije in Anglije. Toda ne obžalujem, da sem se tako odločil, veliko sem se naučil ter napredoval kot človek in nogometaš."