Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 19:26:27
Deli članek:

Huh, KAKŠNE BESEDE: Neymar se je pokesal in OBLJUBIL nekaj POVSEM NEPRIČAKOVANEGA!

Reuters

Neymar je eden izmed največjih zvezdnikov svetovnega nogometa, toda na mundialu v Rusiji je bil deležen številnih kritik in tudi posmehovanja.

Seveda si je takšen odnos nogometne javnosti 'zaslužil' s teatralnimi padci po zelenici. Številni so dejali, da boleha za padavico in marsikdo je ob tovrstni opazki samo prikimal.

Zdaj pa se je na kritike odzval tudi glavni akter zgodbe. Član PSG-ja je celo potrdil, da je včasih pretiraval s svojim obnašanjem. Hkrati pa je obljubil, da je po svetovnem prvenstvu v Rusiji postal nov človek.

Brazilci so bili veliki favoriti turnirja, od katerega pa so se morali posloviti že v četrtfinalu, ko so jih domov poslali Belgijci. Neymar je na turnirju nastopil po dolgotrajni odsotnosti zaradi zloma koščice v stopalu. Turnir je končal z dvema doseženima zadetkoma, ob tem pa je moral poslušati zelo glasne kritike. Zdaj je izkoristil sponzorsko reklamo, v kateri je kritike sprejel in obljubil, da se bo vrnil še boljši.

Reklama se v prostem prevodu glasi: "Udarec v piščal. Brca v hrbtenico. Pohojena noga. Mogoče mislite, da pretiravam, in včasih je res tako. Toda resnica je, da na igrišču trpim. Niti sanja se vam ne, kaj preživljam zunaj zelenice. Ko odidem, ne da bi govoril z novinarji, to ni zato, ker rad samo zmagujem. To je zato, ker se še nisem navadil, da vas razočaram. Ko sem videti nevljuden, to ni zato, ker bi bil razvajen. To je zato, ker se še nisem naučil, kako se spopasti s svojimi frustracijami. V meni je še vedno fant, ki včasih zaslepljuje svet, včasih pa jezi vse. Moj boj pa je, da tega fanta ohranim pri življenju. V sebi, ne na igrišču. Mogoče mislite, da sem preveč padal, toda v resnici sem razpadel. In to boli veliko bolj, kot če ti kdo stopi na operiran gleženj. Vzel sem si čas, da sem sprejel vašo kritiko, Vzel sem si čas, da sem se pogledal v ogledalo in postal novi človek. Zdaj sem tu, z odprtim srcem. Padel sem, a samo tisti, ki pade, lahko spet vstane. Še vedno lahko vame mečete kamenje ali pa ga vržete proč in mi pomagate vstati, ker ko bom vstal, bo z mano vstala vsa država."