evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 17.07.2018 14:50:16

MILAN je ŽIV: V London po novega NAPADALCA!

Reuters
Finančni položaj, v katerem se je znašel padli evropski velikan Milan, je privedel do tega, da so bili rdeče-črni izključeni iz lige Europa. Marsikdo pa se je spraševal, ali je klub sploh v stanju kupiti kakšnega igralca. No, očitno je ...

Pri tem pa ne gre za kateregakoli igralca, temveč za zvezdnika svetovnega formata. Predstavniki Milana so se namreč odpravili v London, kjer se želijo dogovoriti za prestop Alvara Morate.

Španski napadalec je imel zelo slabo sezono v Chelseaju in naj bi se želel vrniti v Italijo, kjer je dve sezoni blestel v dresu Juventusa. Prav tako pa je Italija domovina njegove žene Alice, s katero sta se pred enim letom poročila v Benetkah.

Morata naj bi bil izrazito nezadovoljen nad svojim statusom v Chelseaju, poleg tega pa mu ne odgovarja niti življenje na Otoku. In rešitev za nastali položaj bi lahko bila selitev k Milanu. Včeraj sta se v angleški prestolnici mudila direktor Milana Marco Fassone in športni direktor Massimiliano Mirabelli, ena od njunih nalog pa je bila, da bi Morato zvabila na San Siro.

morata
Za 25-letnega Španca se zanima kar nekaj klubov, nad njim naj bi bil navdušen tudi novi trener Napolija Carlo Ancelotti. Medtem pa naj bi imeli pri Milanu pripravljeno tudi rezervno različico v obliki napadalca Juventusa - Gonzala Higuaina.

Fassone in Mirabelli se bosta danes srečala z novimi lastniki kluba, po tem sestanku pa bodo nekatere stvari veliko bolj jasne, kot so zdaj.

Članki iz rubrike