Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 24.06.2018 14:04:01

Zvezdnik Reala si želi zapustiti vrste Reala, sporočilo kluba pa kristalno jasno: Lahko, toda ...

Kam bo prihodnost zanesla odličnega vezista?

Ko je Real pred začetkom sezone 2015/16 v svoje vrste pripeljal Matea Kovačića, so številni začudeno pogledali, ko so videli znesek, ki so ga morali Madridčani za mladega hrvaškega nogometaša odšteti Interju. A teh 30 milijonov evrov se je kmalu izkazalo za dobro naložbo, danes si ga v svojih vrstah želijo številni evropski velikani.

Zanimanje zanj je izjemno, tudi Kovačić pa je pred kratkim izrazil željo, da bi zapustil vrste Reala, pri katerem si prave priložnosti za igranje ne more in ne more izboriti. Real ima vezno linijo strašansko močno, zato je razumljivo, da 24-letni nogometaš prejema zgolj drobtinice.

Na njegove besede, da si želi novega izziva, pa se je zdaj odzvalo tudi vodstvo madridskega giganta. Kot poroča Marca, Real svojega nogometaša, ki ima pogodbo sklenjeno do leta 2021, ni pripravljeno kar tako izpustiti iz rok. Če se bo našel klub, ki bo pripravljen odšteti 300 milijonov evrov, kolikor znaša nogometaševa odškodninska klavzula, bo lahko odšel, v nasprotnem primeru bo Hrvat ostal član Reala.

Predsednik kluba Florentino Perez verjame, da ima Kovačić še veliko za pokazati, trenerju Julenu Lopeteguiju pa naj bi bil na voljo tudi v prihodnje. Še več, v klubu verjamejo, da bo Kovačić nadomestil Luko Modrića, ki je star že 32 let. Njegova kariera na najvišjem nivoju naj bi se počasi približevala h koncu ...

Značke: kovačić, real, perez

Članki iz rubrike