palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 13.06.2018 12:47:24

Lopetegui pripravlja VELIKO 'ČISTKO' v Realovi slačilnici: Prečrtral PET ZVEZDNIKOV, znan tudi seznam okrepitev!

Reuters
Zdaj že bivši španski selektor Julen Lopetegui je eden glavnih krivcev za kaotično stanje, ki trenutno vlada v furiji, toda to še ni vse.

Kot strela z jasnega je včeraj udarila novica, da bo Lopetegui na klopi madridskega Reala nasledil Zinedina Zidana. Samo dan po tem pa so v javnost že pricurljale informacije, da se poleti pri aktualnem zmagovalcu lige prvakov obeta veliko sprememb v igralskem kadru.

Od stadiona Santiago Bernabeu naj bi se poslovilo pet zvezdnikov, saj je Lopetegui znan po tem, da zelo rad priložnost za dokazovanje daje mlajšim nogometašem. Bojda je že zdaj znano, da bosta glavno vlogo v ekipi dobila Isco in Marco Asensio. Od tistih, ki so imeli do zdaj glavno vlogo v slačilnici in na igrišču, bo najbrž ostal samo Sergio Ramos. On naj bi tudi pri Lopeteguiju opravljal vlogo kapetana.


Pri španskem tabloidu Diario Golu trdijo, da je Lopetegui dobil nalogo prevetriti zasedbo. Kot vse kaže se bo 'odkrižal' Garetha Bala, za katerega je že pred tremi leti dejal, da "on nikoli ne bi igral v moji ekipi". Poleg Valižana Lopetegui ne računa niti na Cristiana Ronalda, Keylorja Navasa, Luko Modrića in Karima Benzemaja.

Na drugi strani je prvi na seznamu želja vratar Manchester Uniteda David de Gea. Ob njem si Lopetegui želi desnega bočnega branilca Real Sociedada Alvara Odriozolo. Zvezno vrsto bi najraje okrepil s članom Atletica Josejem Mario Gimenezom. Mogoče pa se bo na Santiago Bernabeu preselil celo Thiago Alcantara, ki je velika želja Barcelone.

Da, Lopetegui se nikakor ne bi branil Neymarja, o katerem se v zadnjem času tako veliko govori. Če pa mu njega ne bo uspelo dobiti, se bo osredotočil na Roberta Lewandowskega. Zdaj je seveda na potezi predsednik Florentino Perez, ki bo s svojimi pogajalskimi sposobnostmi poskušal dodobra zaznamovati poletni prestopni rok.

Članki iz rubrike