sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 06.06.2018 19:51:12

NEVERJETNO: Ne boste verjeli koliko klubov ima za seboj novi trener bolgarskega prvaka Ludogoreca?!

Reuters
Aktualni bolgarski prvak Ludogorec iz Razgrada ima novega trenerja. Na prvi pogled nič nenavadnega, če ne bil na klop sedemkratnih bolgarskih prvakov sedel Paulo Autuori.

Ptica selivka oziroma nogometni vagabund, klatež, klub z vzhoda Bolgarije bo že 37. trenerski izziv za brazilskega trenerja. Zemeljsko oblo je prepotoval po dolgem in počez. Od rodne Brazilije, prek Portugalske do Japonske in Katarja. Največje uspehe je beležil pred poldrugim desetletjem, ko je s Sao Paulom osvojil pokal Libertadores in svetovno klubsko prvenstvo. Zdaj se je ta trener, ki je bil v dobrih štirih desetletjih tudi selektor Peruja in Katarja, ustavil še v Bolgariji.

Portuguesa, America, São Bento, Marília, Bonsucesso, Botafogo, Vitória Guimarães, Nacional, Vitória Guimarães, Marítimo, Botafogo, Benfica, Cruzeiro, Flamengo, Botafogo, Internacional, Santos, Cruzeiro, Vitória Guimarães, Alianza Lima, Botafogo, Sporting Cristal, Peru, São Paulo, Kashima Antlers, Cruzeiro, Al-Rayyan, Grêmio, Al-Rayyan, olimpijska ekipa Katarja, Katar, Vasco da Gama, São Paulo, Atlético Mineiro, Cerezo Osaka, Atlético Paranaense in zdaj še Ludogorec Razgrad.



Kdo ve, morda pa se 61-letnika kdaj v prihodnosti ustavi tudi v Ljubljani. Glede na to kako pogosto v slovenski prestolnici menjajo trenerje...

Članki iz rubrike