Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
03.06.2018 09:24:50
Deli članek:

Ronaldo predsedniku postavil TALE POGOJ: Dobro, ostal bom v Realu, a samo, če ...

Profimedia
Ronaldo in Perez

Vse od osvojenega naslova v ligi prvakov javnost zanima, kaj bo storil Cristiano Ronaldo.

Spomnimo, v trenutkih slavja Reala v Kijivu je Portugalec pozornost usmeril nase z nekaj izjavami, v katerih je nakazoval na to, da zapušča kraljevi klub. Mnogi so prepričani, da tega ne bo storil, pač pa je bila to le poteza po tekmi, v kateri ni bil osrednja figura na travnati zelenici, oziroma taktična izjava pred pogovori o novi pogodbi.

Morda res, kajti predsednik Florentino Perez je že prejšnje poletje Ronaldu obljubil novo pogodbo, glavna tema v njej pa je seveda denar. Ni skrivnost, da gre Portugalcu v nos dejstvo, da zasluži precej manj kot Neymar pri PSG-ju in Leo Messi v Barceloni. Brazilec v Parizu prejema okrog 700.000 evrov tedensko, Argentinec pa še kakšnih 70.000 evrov več. In plača Cristiana? "Le" kakšnih 400.000 evrov na teden.

Ronaldo naj bi zdaj po pisanju španskih medijev Perezu jasno postavil pogoj: "Želim prejemati 1,1 milijona evrov tedensko ali pa grem!" Če je verjeti istim medijem, naj Perez ne bi pristal na tako številko, Portugalcu je obljubil le, da mu lahko zagotovi višjo plačo od Messija in Neymarja.