baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 02.06.2018 20:20:24

DRAMA NA PTUJU! Sodnika Mateja Juga so morali varovati policisti! (foto)

m24.si
Nogometaši ptujske Drave so na prvi tekmi kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti kranjskemu Triglavu z 1:2 (1:0). Povratna tekma bo v sredo v Kranju.

Kranjčani so na gostovanju na Ptuju prišli do pomembne prednosti v boju za obstanek v ligi. David Zec in Matej Poplatnik sta poskrbela, da bodo na povratni tekmi na Gorenjskem triglavani začeli z dobro popotnico.

Čeprav so v prvem polčasu nekaj večkrat s streli poskušali gosti, so bili domači tisti, ki so v drugi del šli s prednostjo. V 14. minuti je po podaji Jake Bizjaka zadel Mitja Rešek.

V drugem polčasu so gosti najprej izenačili izid, potem ko je po podaji Davida Tijanića s prostega strela z leve strani in odbiti žogi zadel David Zec, ki je ustrelil iz prve. V 81. minuti so gosti, ki so imeli v drugem polčasu pobudo in več žogo v svoji posesti ter večkrat poskušali s streli, prišli do prednosti, potem ko je Matej Poplatnik unovčil najstrožjo kazen. Ko je Denis Vezjak v tretji minuti sodniškega dodatka dobil rdeči karton, je bilo ptujskih upov za vsaj izenačenje konec.

Dogajanje v najstarejšem slovenskem mestu je bilo izredno zanimivo in razburljivo, gostitelji so bili po tekmi ogorčeni in prepričani, da so bili oškodovani pri obeh kranjskih golih. Pri prvem naj bi šlo za nedovljen položaj, pri drugem pa je sodnik Matej Jug po njihovem mnenju prehitro pokazal na belo točko po domnevnem igranju za roko.

Vroče krvi na igrišču ni manjkalo, razkurjeni pa so bili tudi domači navijači, zato je imel dvoboj tudi "tretji pločas", tolminskega delilca pravice so z igrišča pospremili glasnimi žvižgi, proti njemu je poletela tudi kakšna plastenka nakar so nanj čakali še na parkirišču pred stadionom. Gostitelji so bili prisiljeni poklicati dodatne policijske  moči, ki so po 40. minutah v slačilnici enega izkušenih slovenskih sodnikov pospremili do avtomobila in poskrbeli, da je varno zapustil prizorišče.

Drava Ptuj - Triglav Kranj 1:2 (1:0)
Ptuj - Mestni stadion, sodniki: Jug (Tolmin), Povšnar (Zagorje ob Savi) in Podobnik (Veliki Gaber).
* Strelci: 1:0 Rešek (14.) 1:1 Zec (62.), 1:2 Poplatnik (81./11 m).
* Drava: Šeliga, Flis, Petek, Pirtovšek, Vezjak, Kolar (od 71. Čeh), Šporn, Lovenjak (od 60. Kukovec), Rešek, Fanimo (od 69. Cuffaro), Bizjak.
* Triglav: Džafić, Zec, D. Kryeziu (od 46. Arh Česen), Elsner, Mlakar, E. Kryeziu, Pušnik (od 46. Bojić), Udovič, Poplatnik, Tijanić, Majcen (od 72. Žurga).
* Rumeni kartoni: Flis, Čeh, Pirtovšek, Vezjak; Majcen, Zec, E. Kryeziu, Bojić.
* Rdeči karton: Vezjak (90.).

Značke: jug, triglav

Članki iz rubrike