Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

nu
nu
0 16.05.2018 15:28:07

Legendarni BUFFON odhaja: JUVE dogovorjen z REPREZENTANČNIM čuvajem mreže!

vszi
Čeprav sestra Gianluigija Buffona Veronica pravi, da še ni prišel čas za slovo, vse kaže, da se bo legendarni vratar po koncu sezone nogometno upokojil.

Štiridesetletni čuvaj mreže naj bi to jutri obelodanil na novinarski konferenci. Dodaten razlog za takšno razmišljanje, pa je tudi to, da se je Juventus bojda že vse dogovoril z novim vratarjem.

Konkurenco Wojciechu Szczesnemu bo delal Mattia Perin. Dozdajšnji član Genoe naj bi že privolil v selitev k stari dami, čeprav je generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta še prejšnji teden dejal, da je "vse skupaj še zelo daleč od pravih pogajanj".

perin handanovic
Reuters
Juventus naj bi Genoi za Perina, ki mu pogodba s klubom poteče čez eno leto, ponujal 12 milijonov evrov, Genoa pa je zanj zahtevala še osem milijonov več. To verjetno ne bi smela biti neka pretirana težava, medtem pa se je Perin že dogovoril za petletno pogodbo, ki naj bi mu letno navrgla 2,5 milijona evrov.

Perin je bil član Genoe zadnjih deset let, klub pa ga je v preteklosti posojal Padovi in Pescari. Prav tako pa je odigral eno tekmo za italijansko izbrano vrsto, v kateri ima vlogo tretjega vratarja.

Članki iz rubrike