asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 08.05.2018 12:42:23

Lastnik Olympiakosa Marinakis PONOREL IN SE ZNESEL nad svojimi nogometaši: "IZGINITE!"

Nogometaši pirejskega Olympiakosa so sezono končali na tretjem mestu, kar je v zadnjih 22 letih, v katerih so 19-krat postali grški prvaki, njihov najslabši dosežek.

Lastnik Evangelos Marinakis je naravnost ponorel in napovedal razprodajo, vrata naj bi pokazal polovici ekipe. "Izginite, niste vredni niti toaletnega papirja! Ne pride mi na pamet, da bi vas skušal zadržati v ekipi. Ker vi preprosto ne zaslužite dresa Olympiakosa. Namesto, da bi vam zaželel srečne in prijetne počitnice, vam lahko rečem le - izginite! To velja za vse vas, za igralce in trenerje. Ne zaslužite si, da bi vam na treningih dali toaletni papir. Ampak, kriv sem tako ali tako jaz, ker sem vam dajal prevelike plače."

Olympiakos je minuli konec tedna z Giannino doživel debakl (3:0) in po sedmih zaporednih naslovih lovoriko predal AEK-u.



Pirejci, ki so s 44 naslovi sicer najuspešnejši grški klub, so letošnjo sezono končali brez lovorike. Poleti bodo morali v kvalifikacije za ligo Europa, kar je po mnenju lastnika Marinakisa nedopustno glede na ugled kluba.

Marinakis, ki je tudi lastnik angleškega Nottingham Foresta, je prejšnji mesec igralce Olympiakosa kaznoval s 400.000 evri, vendar se je serija slabih rezultatov nadaljevala.

Članki iz rubrike