dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko-horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

slovenija anglija pm Ekipa24.si

Nam zavidajo? Hrvati že na dopustu, tako pa ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

navijači slovenija pm Ekipa24.si

Slo-ve-ni-ja! Na tisoče navijačev se je ...

nu
nu
0 08.05.2018 10:19:02

Noro! BREZPLAČNO v živo glejte JANA OBLAKA v finalu lige Europa, če kupite SVINČNIK! Hm, toda ...

Reuters
Da bi zaobšli stroga pravila, se preprodajalci vstopnici domislijo vsega mogočega.

Preprodaja vstopnic je uradno seveda prepovedana in to velja tudi za svetovni splet, se pa spretni lovci na zaslužek včasih domislijo česa, s čimer pravila in omejitve prelisičijo. Tako so na primer navijači madridskega Atletica, med katerimi vlada velikansko zanimanje za ogled finalne tekme lige Europa v Lyonu, dobili prav posebno ponudbo, ki ji lahko prisluhnite tudi vi. Verjetno med vami ni malo takih, ki bi v živo v akciji želeli videti Jana Oblaka. 

Seveda ponudba velja tudi za navijače Marseilla, ki imajo finalni obračun kajpak še bližje, praktično na domačem dvorišču. Ponudba pa, verjeli ali ne, vključuje brezplačno vstopnico v primeru, da na spletu kupite ... kemični svinčnik. Da, prav ste prebrali, čisto običajen kemični svinčnik. Kuli ali kulico, kot bi rekli ponekod v Sloveniji. Seveda pa ste ob tem verjetno tudi uganili, da se skriva zanka. In sicer zanka v vrednosti kar 790 evrov.

Svinčniki so namreč na prodaj za to ceno, torej po 790 evrov za kos. In če tak svinčnik kupite, vam prodajalec vstopnico za finale lige Europa, ki bo na sporedu prihodnjo sredo, brezplačno podari. Tako formalno pravno ne gre za preprodajo, temveč za darilo ob prodaji svinčnika, in če nič drugega, je prodajalcem treba priznati, da so se domislili sijajnega trika ...    

Članki iz rubrike