Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.05.2018 09:45:48
Deli članek:

Nogometni svet v SKRBEH: Kako huda je poškodba Ronalda? Zidane RAZKRIL: V tem trenutku ni najbolje ...

Nogometni svet, še posebej pa navijači Reala, z velikim zanimanjem spremljajo, kako huda je poškodba Cristiana Ronalda.

Ko je Cristiano Ronaldo na tekmi z Barcelono v 14. minuti zatresel mrežo domače ekipe, so navijači Reala skočili v zrak. A že v naslednji sekundi je sledil šok, Portugalec je obležal na tleh in se prijel za gleženj.

Nespretno ga je poškodoval branilec Gerard Pique, bolečine pa so bile prehude, da bi prvi zvezdnik lahko odigral vseh 90 minut. Še pred začetkom drugega polčasa ga je zamenjal Marco Asensio, nemudoma so se pojavila vprašanja, kako hudo poškodbo je staknil Ronaldo.

V poznih večernih urah je o svojem varovancu spregovoril trener Zinedine Zidane, ki je vsaj delno pomiril navijače kraljevega kluba. "V tem trenutku ni najbolje, ampak misli, da gre za manjšo težavo. Gre zgolj za udarec. Ne skrbite za finale lige prvakov, tam bo."

A o kakšnih bolj točnih napovedih si ni upal govoriti, ne nazadnje bo moral slavni nogometaš danes opraviti podrobnejše zdravniške preglede, po katerih bo precej več jasnega. "V tem trenutku ne vem, koliko časa bo manjkal. Sam pravi, da ne hudo. Bomo videli. Malce je otečen gleženj, ampak ni zelo hudo."