Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.04.2018 10:14:32
Deli članek:

PRESENETLJIVE TRENERSKE ROŠADE: Ne le CHELSEA, še en VELIKAN je stopil v stik s strategom Napolija!

vszi

V zadnjih dneh se je veliko govorilo o tem, da si Roman Abramovič želi v Chelsea pripeljati Maurizija Sarrija, trener Napolija naj bi tako nasledil Antonia Conteja. Toda očitno ni edini.

Napoli od prihoda trenerja Sarrija leta 2015 doživlja zelo lepe trenutke, tokrat pa se bori tudi za naslov italijanskega prvaka. Toda poleti bo italijanski strokovnjak zapustil Neapelj, svojemu zastopniku je rekel, naj mu poišče klub v tujini.

Prišlo je do stika s Chelseajem, pri katerem si ga želi lastnik kluba Roman Abramovič. Toda kot so izvedeli Londončani, niso edini, ki imajo tako željo. Še več, niso niti edini v mestu, ki bi radi imeli 59-letnega strokovnjaka.

Zanj je namreč zelo presenetljivo zanimanje izrazil tudi Tottenham in celo stopil v stik z njim. Londončani so 'potipali' teren, ker bi znali ostati brez Mauricia Pochettina. Za slednjega se namreč zanima Juventus, saj bi tega utegnil zapustili Massimiliano Allegri.

Znana je tudi odškodnina, ki bi jo moral Sarrijev novi delodajalec Napoliju plačati za predčasno prekinitev pogodbe. Ta znaša kar osem milijonov evrov!