oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 29.04.2018 10:02:02

Buffon, kaj boš zdaj rekel O SODNIKIH: Juventus do zmage prišel s pomočjo sodnikov! Tu je dokaz! (video)

Juventus je včeraj osvojil izjemno pomembne tri točke v boju za naslov prvaka, toda številni so prepričani, da nezasluženo.

Stara dama iz Torina je včeraj na gostovanju pri Interju v izjemno dramatični tekmi uspela slaviti s 3:2. S tremi osvojenimi točkami je tri kroge pred koncem ostala na vrhu lestvice serie A, ne glede na to, kako se bo danes razpletla tekma med Fiorentino in Napolijem.

Juventus je torej slavil izjemno pomembno zmago, toda mnogi so prepričani, da tudi s pomočjo sodnikov. Glavni delivec pravice Daniele Orsato je povsem razbesnel navijače in igralce Interja z nekaterimi svojimi potezami.


Pri prvem zadetku Juventusa so navijači Interja prepričani, da je bil Douglas Costa v ofsajdu, saj naj bi se po predložku žoge pred Brazilcem dotaknil Blaise Matuidi. A dobro, tukaj Orsatu ne gre zameriti, kajti tudi počasni posnetek ne razkriva, ali se je Matuidi zares dotaknil žoge. Pri Interju so bili izjemno jezni na glavnega sodnika tudi zato, ker je že na začetku tekme izključil vezista črno-modrih Vecina. Orsato je to storil šele po pregledu VAR-a, toda težko bi rekli, da je napravil napako, Vecinov start na Mariu Mandžukiću je bil zares grob.

Toda vsekakor je Orsato naredil eno izjemno veliko napako, ko ni izključil Miralema Pjanića. Reprezentant BiH je že imel rumeni karton, ko se je divje, z vso močjo zaletel v Rafinho, toda Orsato Pjaniću ni pokazal drugega rumenega kartona. Večina Orsatovih odločitev je bila včeraj proti Interju in Milančani so prepričani, da ne gre za naključje ...

Prekršek Pjanića si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, če se vam ne prikaže, pa tudi tukaj.

Značke: inter, juventus, orsato

Članki iz rubrike