mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 22.04.2018 18:13:09

Pri Arsenalu so RAZKLANI: Dva favorita za Wengerjevega naslednika, KDO JE BOLJŠA OPCIJA?

Reuters
Arsene Wenger se bo poleti poslovil od Arsenala, odgovorni v klubu pa bodo njegovega naslednika izbrali med dvema trenerjema.

Očitno bodo v Arsenalu že preživljajo zelo vroče, zanimive in stresne dneve, saj je treba najti naslednika Arsena Wengerja. Trenutno sta v ospredju dva kandidata, ki bi v londonski klub prinesla veliko svežino.

Toda odgovorni v klubu se ne morejo zediniti, kdo bi bil boljši kandidat za zelo zahtevno nalogo. En del se nagiba k Luisu Enriqueju, drugi pa bi za šefa stroke raje postavil Joachima Löwa.



Vseeno pa se zdi, da je Španec vseeno v prednosti pred Nemcem. Enrique je z Barcelono osvojil ligo prvakov, špansko prvenstvo in pokal, kar je velik plus za njegovo 'kandidaturo'. Poleg tega je poskrbel, da je moštvo pod njegovim vodstvom na novo zaživelo in se dvignilo. Predvsem je dvignil fizično pripravljenost in taktično strukturo moštva.

Na drugi strani pa bi dolgoletni nemški selektor dopolnil nemški pridih v londonskem moštvu, ki je že tako izjemno vpliven. Prvi zvezdnik ekipe je Mesut Özil, mladinsko akademijo bo v novi sezoni vodil Per Mertesacker, za okrepitve pa skrbi Sven Mislintat.

Galerija

Članki iz rubrike