hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 15.04.2018 17:09:24

Kakšen dan za Gigija Donnarummo! Postal REKORDER, presegel celo Buffona in postregel s ČUDEŽNO, dejansko POŠASTNO obrambo (video)

V Italiji se čudijo neverjetni obrambi mladega zvezdnika Milana.

V serie A sta se v derbiju kroga pomerila Milan in Napoli, na San Siru se je tekma končala z 0:0. Zasluge za to ima tudi oziroma predvsem Gianluigi Donnarumma, mladi vratar Milana, za katerega je bila tekma tako ali tako nekaj posebnega. Postal je namreč novi najmlajši nogometaš v zgodovini z vsaj 100 nastopi v serie A, presegel je recimo tudi Gigija Buffona. In rekord je dejansko zapečatil na popoln način, saj je v izdihljajih tekme postregel z obrambo, ki so jo na Apeninskem polotoku že označili z besedo - POŠASTNO!

V 93. minuti se je sam pred njim Arkadiusz Milik, Poljak je do strela prišel vsega pet metrov od gola. Boljšega položaja si ne bi mogel niti zamisliti, dejansko so bili vsi prepričani, da preprosto ne more zgrešiti. A kar je sledilo, je bil čisto pravi čudež, čisto prava mojstrovina. Ali vratarska poezija, če želite. Mladi vratar Milana je namreč z izjemnim refleksom preprečil slavje gostov iz Neaplja, njegova obramba je bila na meji normalnega.

Članki iz rubrike