nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 15.04.2018 16:46:42

Velikani, prisluhnite tem besedam! Diego Simeone DVIGNIL V NEBO Jana Oblaka in poslal sporočilo, ki bo ZABOLELO ŠTEVILNE

Reuters
Bo Jan Oblak poleti zamenjal delodajalca?

O tem, da bi Jan Oblak lahko že poleti zapustil vrste Atletica iz Madrida, mediji po vsej Evropi poročajo že kar nekaj časa. Zvezdnik iz Slovenije naj bi bil zanimiv številnim klubom, tudi Paris Saint-Germainu, Arsenalu, Liverpoolu, Manchester Unitedu ... Vse lepo in prav, toda kdor ga bo želel, bo moral globoko seči v denarnico. Atletico Oblaka več kot očitno noče prodati, edina opcija za druge klube ostaja njegova odkupna klavzula, ki pa znaša kar 100 milijonov evrov.

Zdaj je o Oblakovi prihodnosti na glas spregovoril tudi njegov trener Diego Simeone. Povsem jasno je, da Argentinec svojega vratarja še kako ceni. Tako zelo, da je zanj dejansko najboljši. Na svetu! "Pri Atleticu delujemo v skladu z mislijo, da moramo vse najboljše zadržati v klubu. Jan je v tem trenutku najboljši vratar na svetu, mi pa se trudimo, da bi ekipo okrepili z najboljšimi možnimi nogometaši, da bi dvignil raven do te mere, da bi Jan lahko tukaj še dodatno napredoval. Res upam, da bo še dolgo pri Atleticu. Vse ekipe, ki zmagujejo, imajo vrhunske vratarje," je kristalno jasno željo po tem, da bi Škofjeločan ostal pri Atleticu, razkril Simeone.

simeone
Reuters

Članki iz rubrike