Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.04.2018 13:26:06
Deli članek:

IZDAJALEC! Skrivnosti iz slačilnice je zaupal Cristianu Ronaldu, zato MORA zapustiti Barcelono!

Reuters

V taboru Barcelone so se že nekaj časa spraševali, kdo je tisti, ki skrivnosti iz slačilnice deli z zunanjim svetom, oziroma z nikomer drugim kot s Cristianom Ronaldom!

Igralci so se angažirali, da bi našli tistega, ki skrivnosti iz slačilnice katalonskega velikana prenaša velezvezdniku madridskega Reala. Španski mediji pa so danes poročali o tem, da so Lionel Messi in nekaj ostalih igralcev zadevi končno prišli do dna.

Znano je ime igralca, ki je dajal zaupne informacije samemu Cristianu Ronaldu. Mundo Deportivo je razkril, za koga gre. Andre Gomes naj bi bil tisti, ki ga zdaj vsi v in okoli kluba gledajo postrani in ga ne želijo več videti v svoji bližini.

Portugalski vezist že tako preživlja težke čase, saj se nikakor ni vklopil v moštvo, njegove igre so daleč od želenih in tudi precej navijačev je že pred zadnjim razkritjem glasno izrazilo zahtevo, da zapusti klub.

No, dejstvo, da je skrivnosti iz slačilnice zaupal največjemu tekmecu, je bilo samo še pika na i, in njegova skupna pot z Barcelono se je očitno povsem približala koncu.

Seveda je treba tudi te informacije vzeti z vsaj malo rezerve, vseeno ne gre za stvari, ki bi jih potrdil klub ali kdorkoli povezan z njim.