sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

STA
STA
0 05.04.2018 14:31:15

Ustvarjena drug za drugega: Manchester City ima novega sponzorja

Manchester City je sklenil več milijonski dogovor.

Angleški nogometni velikan Manchester City je danes obelodanil pokroviteljski dogovor s Tinderjem, aplikacijo za spoznavanje in zmenke. Priljubljena aplikacija bo sponzorirala moško in žensko ekipo Cityja ter tudi sestrski klub New York City, ki igra v ameriški ligi MLS. Šlo naj bi za večmilijonski dogovor, dodajajo angleški mediji.

Nad Manchestrom je danes poletel cepelin, obarvan v sinjemodre barve, z logotipom Cityja in z napisi Tinder, City, vmes pa #perfectmatch (popolno ujemanje), s čimer so mestu sporočili sodelovanje.

"Nogomet je skupnost navijačev, gre za deljenje trenutkov, čustev in strasti. Verjamemo, da bo to popolno ujemanje za Tinder in City," je povedal Tom Glick, ki je pri Cityju odgovoren za reklamiranje.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP se je Tinder o sodelovanju dogovarjal z Manchester Unitedom, mestnim tekmecem Cityja, a se nista ujela. Oba kluba se bosta pomerila v soboto na prvenstveni tekmi. Če bodo sinjemodri zmagali, bodo osvojili premier ligo.

Tinder je luč sveta ugleda leta 2012, danes ga uporabljajo ljudje v več kot 190 državah. Pred derbijem za Manchester in zaradi novega sodelovanja je aplikacija postala sinjemodra.

Članki iz rubrike