zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 14.03.2018 21:51:39

Bayern boljši tudi v Istanbulu

Nemški nogometni prvak Bayern München se je z lahkoto uvrstil v četrtfinale lige prvakov. Bavarci so danes v Istanbulu premagali Bešiktaš s 3:1, izid s prve tekme je bil 5:0, tako da so med najboljših osem ekip napredovali s skupnim izidom 8:1.

Edini strelec za Bešiktaš je bil Wagner Love v 59. minuti, medtem ko so za Bayern zadeli Thiago Alcantara v 18. minuti, Gokhan Gonul je v 46. minuti zatresel lastno mrežo, Sandro Wagner pa je v 84. minuti postavil končni izid.


Bayern je kljub visoki prednosti s prve tekme v Turčijo odpotoval s skoraj najmočnejšo zasedbo, že prvo priložnost pa je v 10. minuti imel Thomas Müller, ki pa odbite žoge ni dobro zadel, nameril je mimo vratnice. Osem minut kasneje je Müller sprožil dolgo podajo in Alcantara je goste popeljal v vodstvo.

Bayern je že takoj ob začetku drugega polčasa vodil z dvema goloma prednosti, nespretno je posredoval Gokhan Gonul in zatresel lastno mrežo. Na drugi strani je David Alaba izgubil žogo v nepravem trenutku, Brazilec Wagner Love je znižal zaostanek turške ekipe. V 84. minuti je Bayern zabil še tretjič, ko je žogo v igrišče poslal Alabe, Sandro Wagner je bil na pravem mestu in s prsmi zadel za 3:1.

Značke: nogomet, liga prvakov

Članki iz rubrike