zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 14.03.2018 19:33:07

Nekdanje dekle napadlo superzvezdnika: Medtem ko TI potuješ s privatnimi letali, leži TVOJ SIN V BOLNIŠNICI in je ...

Reuters
Se še spomnite Jeseja Rodrigueza?

Nekdanji zvezdnik Reala je leta 2016 v želji po večji minutaži iz kraljevega kluba odšel v nesramno bogati PSG, kjer pa se ni naigral. Parižani so ga zato najprej posodili španskemu prvoligašu Las Palmasu, nato pa še angleškemu prvoligašu Stoke Cityju, kjer Jese v tej sezoni zaradi številnih poškodb ni veliko igral. 

jese 1
Profimedia
Vseeno se je Jese znašel na naslovnici spletne izdaje Marce, a zaradi povsem napačnih razlogov. Njegovo nekdanje dekle, Aurah Ruiz, s katero naj bi se razšel januarja in s katero ima tudi sina Nyona, ga je namreč preko družabnega omrežja Instagram obtožila velike brezbrižnosti. "Potuješ s privatnimi letali, objavljaš fotografije z diamanti, ki so vredni tisoče evrov, medtem ko se oblačila tvojega sina na roko čistijo v umivalniku in je on priklenjen na stol v bolnišnici," je začela svoj napad Ruizova. 

jese 2
Profimedia
"Kar nadaljuj z zapravljanjem denarja s prijatelji. Potuj, kupuj avtomobile in draga oblačila, medtem ko se tvoj sin sooča z velikimi težavami. Medtem ko jaz skrbim zanj brez kakršne koli pomoči. Odločil si se, da nam boš škodil. Najprej si poskrbel, da sem ostala brez edinega prostora, v katerem sem si lahko odpočila, potem, da sem ostala brez tistih, ki bi lahko prinesli hrano v bolnišnico. Takoj za tem si mi rekel, da bi morala moja družina in moji prijatelji plačati za vse. Moja družina se trudi, da skoraj vsaki teden z letalom prileti sem, utrujena od dela, vse zato, ker ti nočeš pomagati. Oni pridejo, ker so ljudje in ker imajo zares radi Nyana," je nadaljevala Ruizova. 

Značke: jese, aurah-ruiz

Članki iz rubrike