hajdi korosec Odkrito.si

Hajdi Korošec s partnerjem končno dočakala tudi...

Kevin Koradin – morje 1 Svet24.si

Sredi noči doživel velik šok!

energija zdravilna, duhovnost Petisvet

Njegova zdravilna moč osuplja svet!

new haven, predoziranje, yale Svet24.si

VIDEO in FOTO: V parku pri sloviti univerzi zaradi...

Guča Goran Bregovič Svet24.si

Goran Bregović razkril črne misli, ki ga ...

Liza Koshy Najstnica.si

Liza Koshy je najbolj priljubljena youtuberka

ana praznik 1 Njena.si

Ana Praznik zaradi partnerja v solzah

nu
nu
0 14.03.2018 15:42:19

NEPRECENLJIVO: Buffon ni prišel le na pogreb Astorija, tega, kar je storila italijanska legenda, se ne da opisati!

Reuters
Poteza Gigija Buffona, ki je šele zdaj privrela na plano.

Gianluigi Buffon velja za enega najbolj priljubljenih italijanskih nogometašev vseh časov, zdaj je na dan privrela informacija, ki ga je naredila še večjega.

Tragična smrt Davideja Astorija se je dotaknila slehernega nogometnega navdušenca, še posebej je prizadela navijače Fiorentine. A s čudovito gesto se je izkazala tudi deveterica nogometašev osovraženega Juventusa. V četrtek, 8. marca, se je prišla osebno posloviti od nogometaša, pristaši vijoličastih so tako ploskali Buffonu, Chielliniju, Higuainu in celo Juanu Cuadradu in Bernardeschiju, ki sta še nedolgo tega nosila vijoličasti dres.

Te poteze od njih vsekakor ne bi pričakovali, saj so še v sredo zvečer v Londonu igrali tekmo lige prvakov proti Tottenhamu, prihod v Torino pa je bil predviden za četrtek popoldne. A s tem se ni strinjal legendarni Buffon, ki je poiskal direktno linijo iz Londona v Firence. In jo tudi našel. Najel je zasebno letalo, na katerega se je lahko vkrcalo devet oseb, plačal, v zgodnjih jutranjih urah pa s soigralci poletel proti Italiji. Na pogreb Davideja Astorija. Še več, zavrnil je možnost, da bi v cerkev, v kateri je ležal nesrečni nogometaš, vstopil skozi stranski vhod. Pristašem Fiorentine je želel jasno sporočiti, da jim tudi v Juventusu stojijo ob strani ...

Značke: buffon, juventus

Članki iz rubrike