Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 12.03.2018 15:03:10

V BARCELONI preživlja pravi PEKEL! Izpoved nogometaša Barcelone PRETRESLA športno javnost

Reuters
Očitno je to dan za izpovedi. Tokrat iz Barcelone.

Pri tako velikem klubu preživlja pravo nočno moro. Jasno je, da se Andre Gomes pri Barceloni ni znašel najbolje, toda to, kar se mu dogaja v Kataloniji, je vseeno pretresljivo in presenetljivo. Portugalec je v Barcelono prestopil za skorajda 50 milijonov evrov, visoke cene pa ni upravičil. In ko je bil enkrat na tapeti, se je pritisk zgolj stopnjeval. 

"Prvih šest mesecev je bilo kar dobrih, potem pa so se stvari spremenile. Morda ni prava beseda, ampak to kar preživljam, je pravi pekel. S samim pritiskom shajam zelo dobro, toda s pritiskom sam nase imam težave. Občutek, ki ga imam med tekmami je res slab."

In to še ni bilo vse. 

"Na treningih sem bolj miren, tam lahko igram s soigralci in se počutim udobno. So pa dnevi, ko nisem samozavesten, kar se na treningih takoj občuti. Morda sem dan prej igral in imam še vedno v mislih to sliko, zato mi to ostaja v zavesti. Težko se prebijam naprej," je še dejal in dodal, kako mora vsak dan poslušati zbadljivke na zelenici in tudi po mestu.

andre gomes

"Pogosto sploh nočem zapustiti hiše, saj me ljudje prepoznajo in gledajo. Ne grem iz hiše, ker se bojim sramu. Prijatelji mi govorijo, da živim z ročno zavoro, ker se zaprem vase. Nikoli ne izživljam svojih frustracij, ne govorim z nikomer, nikogar ne motim. Sram me je."

"Očitno me je ranilo to, da preveč razmišljam o slabih stvareh in o tem, kaj moram narediti. Čeprav mi soigralci pomagajo na vsakem koraku, se stvari niso razpletle tako, kot sem želel."

Portugalec tako že nekaj časa razmišlja o odhodu. V igri za njegov prestop pa so se pred časom smukali Milan, Manchester United in njegov nekdanji klub Valencia. 

Članki iz rubrike