Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2018 07:55:45
Deli članek:

Kaj pa zdaj: ULTIMAT za Paula Pogbaja!

Zadnjih nekaj tednov se veliko govori o sporu med Josejem Mourinhem in Paulom Pogbajem.

Bilo je veliko ugibanj, ali je to res in če je, kako se bo vse skupaj končalo.

Kmalu po začetku sezone se je govorilo o morebitnem odhodu Joseja Mourinha, potem je Portugalec podaljšal pogodbo s klubom do leta 2020. Potem se je zgodil tisti nesrečni spor s prvim zvezdnikom kluba. Francoz je kazal igre, ki niso bile na pričakovani ravni, za kar je krivil trenerja in njegovo taktično postavitev.

No, zdaj se je oglasila uprava Manchester Uniteda in nebo nad Old Traffordom se je končno razjasnilo. Angleški mediji poročajo, da se je oglasil podpredsednik kluba Ed Woodward in odločno stopil na trenerjevo stran.

Še več, dejal je, da je pripravljen vsem igralcem pustiti, da zapustijo Old Trafford, če ne bodo podpirali trenerja in se preprosto podredili njegovim zahtevam. Ve se, kdo je glavni, in v Manchester Unitedu je to Jose Mourinho. Če Pogbaju kaj ni všeč, bo poleti lahko spakiral kovčke in odšel, podobno pa bodo lahko naredili tudi njegovi somišljeniki.

Woodward je prepričan, da je prav Portugalec človek, ki lahko United popelje do novih lovorik. V prvi sezoni na Old Traffordu je osvojil dve, po njegovem mnenju  pa je klub na dobri poti, da bo še bolj obogatil vitrino z lovorikami.

Naslednji teden je pred rdečimi vragi nova izjemno pomembna preizkušnja, saj bodo v dvoboju s Sevillo naskakovali četrtfinale lige prvakov. Prvi obračun v Andaluziji se je končal z rezultatom 0:0.