podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
5 08.03.2018 18:30:50

Milan Mandarić SVETUJE MARIBORU: Če bodo želeli ostati v vrhu, bodo morali NAREDITI TOLE! To smo naredili tudi MI!

Grega Wernig
Predsednik Olimpije Milan Mandarić svetuje Mariboru ...

Prvi mož zmajev Milan Mandarić je moral v intervjuju za Večer odgovarjati tudi na očitke, da ima Olimpija preveč tujcev, kar 17. "Težko je ustvariti vrhunski klub za vrh in da pri tem ne pripeljete tujcev. V Juventusu je morda en Italijan, v Manchester Cityju sta dva Angleža, v Milanu morda ni niti enega Italijana v prvi enajsterici. V Olimpijo je treba pripeljati tujce," pravi predsednik Olimpije, ki je predvsem v primeru Juventusa in Milana ustrelil precejšnjega kozla.


In svetoval vijoličastim: "Tudi Maribor bo moral, če bo želel ostati tu, kjer je. Slovenci so sicer dobri športniki, imamo dober naraščaj, a potrebna je potrpežljivost. Tri leta so premalo, da bi se že lahko borili z njimi za vrh. To je dolgoročni načrt," 

Nato pa se je Mandarić, kot da se ne bi iz prejšnje sezone, ko je Mariboru sredi zime zaželel uspešno borbo za drugo mesto, ničesar naučil, znova odločil komentirati boj za naslov slovenskega državnega prvaka. In s tem spet dvignil ogromno prahu. "Že prvo leto sem želel biti najboljši, kar je bila pravcata revolucija v nogometu. Tudi drugo leto bi bil prvi, če me športni direktor Stojič ne bi zapeljal in mi naredil nekaj kaosa v moštvu. Za letos pa se ne rabite bati …" je dejal predsednik Olimpije.

Članki iz rubrike