Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2018 16:15:31
Deli članek:

GENIALEC! Kloppu niso dovolili, da bi govoril o DRISKI! Kar je naredil, vas bo nasmejalo DO SOLZ (video)

Le eden je Klopp, le eden je fantastični trener Liverpoola.

Ko je nemški trener želel povedati, da sta dva njegova nogometaša odsotna zaradi nečesa tako osnovnega, kot je driska, je naletel na nepričakovano oviro. Predstavnik za stike z javnostmi Liverpoola ga je namreč na tiskovni konferenci sredi misli ustavil in mu angleške besede za drisko ni dovolil. "Virus imata," je dejal možakar, a se Klopp ni dal. "Ne, nimata virusa," je vztrajal, a mu je sodelavec zatrjeval, da se ne spodobi reči, kaj imata v resnici.

"Toda kako naj se učim angleškega jezika, če ne vem, kaj moram reči. Po moje se reče driska. Driska," je vendarle izrekel in ob čistunskih Angležih naletel tudi na ogorčen odziv novinarjev. "To ni bilo nič kaj angleško. Tukaj se ne spodobi govoriti tako," je dejal eden in zdaj se je Klopp že pošteno zabaval. "Potem pa mi povej, kaj rečeš, če imaš drisko," je hotel vedeti Nemec in dobil nekaj nasvetov iz visoke angleščine.

Neverjetno tiskovno konferenco in vse podrobnosti okrog driske, ki jo mi zlahka izrečemo in zapišemo, si lahko pogledate v spodnjem, skrajno nenavadnem posnetku.