baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 02.03.2018 18:03:06

Leo Messi in druščina V ŠOKU! To je ZAROTA PROTI NAM! Kako nam lahko proti Atleticu sodi PRAV ON?!

Reuters
Katalonci vse bolj verjamejo, da so žrtve čisto prave zarote.

Nogometaši Barcelone se še vedno ne morejo pomiriti z včerajšnjim remijem proti Las Palmasu, ki je bil po njihovem mnenju posledica izključno katastrofalnega sojenja Mateua Lahoza, ki v prvem polčasu ni izključil vratarja Las Palmasa, v drugem polčasu pa je dosodil zelo sumljivo enajstmetrovko za nogometaše iz Gran Canarie. 

Katalonci pa niso na nogah samo zaradi Lahoza, pač pa so šokirani tudi nad izbiro delivca pravice, ki bo sodil v nedeljo na tekmi z Atleticom, ki bo ena ključnih v boju za naslov španskega državnega prvaka. Če Barcelona na Camp Nouu slučajno izgubi, se ji bodo Jan Oblak in druščina približali na vsega dve točki zaostanka in dirka za naslov bi bila znova povsem odprta. 


Pri Barceloni se zavedajo, kako pomemben obračun je pred njimi, zato z delegiranjem sodnikov niso zadovoljni. Katalonski Sport je napisal masten naslov članka o sodniku nedeljskega dvoboja, ki ga je začel z OPOZORILO! Delivec pravice bo namreč Jesus Gil Manzano, ki po mnenju Sporta Barceloni ni naklonjen. 

Omenjeni časnik namreč opozarja, da je Gil Manzano v prejšnji sezoni izključil Neymarja, ker naj bi mu ta sarkastično aplavdiral, izključitev Neymarja pa je pomenila, da je morala Barcelona brez njega odigrati El Clasico, v polfinalu španskega pokala pa je denimo izključil tudi Luisa Suareza, tako da Urugvajec ni mogel pomagati Kataloncem v finalu pokala.

Gil Manzano je do zdaj sodil Barceloni na 11 tekmah, Katalonci pa so dobili vsega šest obračunov, dvakrat so remizirali in trikrat izgubili.

Članki iz rubrike