špela grošelj Odkrito.si

Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad ...

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 25. aprila

Ana Nikolić obrez Svet24.si

FOTO: Fatalne ženske srbske in črnogorske mafije

Medaljon Svet24.si

FOTO: Kakšna darila je Slovenija prejela od tujih...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

henrik lutz zacetek Njena.si

Henrik Lutz sporočil veselo novico

milan medved Njena.si

Zaradi grobosti so želele pobegniti iz šova!

nu
nu
11 14.01.2018 13:10:35

ZLATA ŽOGA? Ne, zlata SRAMOTA! Posnetek VSEH RONALDOVIH NAPAK na eni sami tekmi pušča odprtih ust ... (video)

V tej sezoni je odigral veliko slabih tekem, v soboto proti Villarrealu pa je presegel samega sebe.

Recite mu zlata žoga, recite mu the best, recite mu, kakorkoli hočete. In čeprav nikakor ne pravimo, da si teh nagrad ni zaslužil za svoje predstave v prvi polovici leta 2017, ni niti najmanjšega dvoma, da Cristiano Ronaldo od avgusta dalje igra katastrofalno slabo. In ne samo da svoje katastrofalne forme ne uspe dvigniti, Portugalec je iz tekme v tekmo slabši, počasnejši, bolj nespreten. Do te mere, da so zdaj stvari prišle že resnično zelo daleč. 

Ob novem neuspehu, bolečem sobotnem porazu proti Villarrealu, je Ronaldo odigral tekmo, ki so jo španski mediji v en glas označili za brutalno. Tako slabo, da ne bo pomote. Število njegovi začetniških napak, slabih sprejemov žoge, zgrešenih podaj in izgubljenih žog, je bilo tako, da bi bilo neverjetno za kogarkoli na tako visoki ravni. Kaj šele za lastnika petih zlatih žog, ki je v marsičem izenačen z Lionelom Messijem in ga imajo nekateri celo za boljšega od Argentinca. 

Nastala je kopica posnetkov, v katere so španski novinarski kolegi zmontirali vse Ronaldove akcije na sobotni tekmi. Vse akcije pa pomeni tudi vse napake, kajti Portugalec je resnično šel iz napake v napako, iz slabe poteze v slabšo. Kar poglejte spodaj in težko boste verjeli. Kar poglejte in "uživajte". No, ali pa čisto zares uživajte, če spadate med tiste, ki se ob teh posnetkih zgolj zadovoljno muzajo ...

Članki iz rubrike