franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 11.01.2018 08:15:06

Neymar, kaj za VRAGA!? Brazilec 'ukradel' proslavljanje GOLA, razlog pa bolj BIZAREN, kot si lahko mislite! (foto in video)

Reuters
Tekmo francoskega pokala, na kateri je PSG izločil Amiens, sta zaznamovali poškodba Kyliana Mbappeja in zelo čudno in zelo bizarno proslavljanje zadetka Neymarja.

Parižani niso imeli večjih težav s tekmecem v četrtfinalu francoskega pokala, ki so ga na gostovanju izločili z goloma Neymarja in Adriena Rabiota, vodstvo kluba in nogometaše trenutno veliko bolj skrbi zdravstveno stanje enega od prvih zvezdnikov ekipe, Kyliana Mbappeja. 

Je pa nase spet opozoril tudi Neymar, in sicer s svojim nenavadnim in nevsakdanjim proslavljanjem proslavljanjem zadetka, po tem, ko je v 53. minuti v polno zadel z bele točke. Po tem si je namreč sezul nogometni čevelj in ga dal na čelo, kar se je sprva zdelo kot poklon 'pravemu' Ronaldu, ki se je med svojo kariero posluževal takšnega proslavljanja. 

Toda ne, resnica za Neymarjevim proslavljanjem je veliko bolj bizarno. S tem se je namreč, kot je kasneje obrazložil na Instagramu, poklonil svojemu dobremu in dolgoletnemu prijatelju Joau Moraesu, ki na zabavah na podoben način na čelu nosi ... kozarce in ki je prav včeraj praznoval svoj rojstni dan. 

Videoposnetek si lahko ogledate tudi TUKAJ

neymar
Reuters

neymar prijatelj
Instagram

Značke: neymar, psg, pokal

Članki iz rubrike