Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.01.2018 13:56:17
Deli članek:

NEYMAR, SI NOR? Njegove noge so vredne 222 milijonov, na dopustu pa počne TOLE VRATOLOMNO NOROST! (video)

Reuters

Brazilski zvezdnik PSG-ja je (ponovno) zablestel s svojo neodgovornostjo.

Medtem ko je PSG svojim nogometašem med počitnicami prepovedal vse aktivnosti, ki ne spadajo med najbolj običajno preživljanje prostega časa, se je Neymar na to malce požvižgal. No, povsem se je požvižgal! V javnost je namreč prišel posnetek početja, ki si ga mi ne bi privoščili pred kakršnokoli manjšo službeno potjo, kaj šele če bi bile naše noge vredne 222 milijonov evrov in bi bilo od nas odvisno tako zelo veliko. 

Brazilec je nekaj časa preživel s prijatelji na obali, ob tem pa ga niso zanimale le lepo urejene plaže. Odpravil se je skakat v tam zelo priljubljeno skalnato odprtino; ta morda res ni nekaj najnevarnejšega na svetu, a je v Neymarjevih okoliščinah in razmerah resnično čista norost. Že najmanjši zdrs ob plezanju po ostrih skalah bi lahko odnesel milijone. Kaj šele kak močnejši udarec bodisi ob tem plezanju bodisi ob resnično norem skoku.

Celo brazilski mediji so ob spodnjem videu zgroženi v luči svetovnega prvenstva, saj bi hujša poškodba Neymarju odnesla tudi to tekmovanje, na katerem Brazilija spada med favorite. Še bolj zgroženi pa so francoski mediji, saj je bil pri tem resnično norem početju PSG kajpak še bolj ogrožen.