Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.01.2018 11:49:47
Deli članek:

Real, tole pa je RES SRAMOTA! Sodniki so kar dvakrat grobo oškodovali ... DRUGOLIGAŠA!? (video)

Okoli zadnje tekme med Realom in Numancio se precej govori.

Real je uspešno opravil s prvo tekmo osmine finala španskega kraljevega pokala, a tudi tokrat ni šlo povsem brez težav. Izid sicer govori drugače, a za prednost treh zadetkov so se morali nogometaši iz Madrida pošteno potruditi.

Domača ekipa je imela pri izidu 0:0 kar nekaj priložnosti, po mnenju mnogih pa so sodniki spregledali vlečenje za dres v kazenskem prostoru Reala. Takrat bi morala biti dosojena najstrožja kazen, a je sodniška piščalka ostala nema (na posnetku od 0:24 naprej).

Nogometaši Reala so nato v 35. minuti povedli po zaslugi Garetha Bala, ki je uspešno izvedel enajstmetrovko, nato pa so domači navijači že videli izenačenje, a je poskus skoraj s sredine igrišča le malce zgrešil cilj, žoga pa se je odbila od prečke (na posnetku od 0:56 naprej).

V drugem polčasu si je nogometaš Numancie prislužil drugi rumeni karton in s tem odhod v slačilnico, Real pa je dvome o zmagovalcu razblinil šele nekaj minut pred koncem dvoboja. Takrat je bila dosojena še ena najstrožja kazen v korist gostov, za nameček močno vprašljiva. Tudi ta trenutek si lahko ogledate v spodnjem posnetku, in sicer od 1:06.

Edini zadetek iz igre je padel v 91. minuti, dosegel ga je Borja Mayoral. Povratni dvoboj na stadionu Santiago Bernabeu bo na sporedu v sredo.