Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2018 14:43:08
Deli članek:

PREK VSEH MEJA! Zvezdniku na splet 'ušel' posnetek ŠOKANTNEGA NOVOLETNEGA RAZVRATA! Posledice so ... (video)

To, kar si je privoščil belgijski zvezdnik Rome, resnično ni za nikamor.

"Mrtvo pijan sem," je poudarjal, to zelo jasno kazal, se pri tem snemal, preklinjal, rohnel. Objavil je več kratkih posnetkov na Instagramu, eden je bil bolj sramoten od drugega, italijanski mediji pa so jih hitro sestavili v celoto. In ko so to celoto začeli objavljati, je udaril še njih. "Celo za novo leto razmišljate le o novicah in klikih. Ostalim želim srečno, vam pa ne. Najdite si življenje," je zabrusil prek twitterja.

Toda Raja Nainggolan na svojo stran ni dobil praktično nikogar. "Če je to, kar kažeš, življenje, potem takega nočemo. Ne glede na ves tvoj denar," so serijsko sporočali nogometni navdušenci, tudi mnogi navijači Rome. Po Belgijcu se je resnično vsulo z vseh strani, posnetek njegovih svinjarij je podaril (in še vedno podira) vse rekorde, odziv pa je bil tako množičen in oster, da se je moral Nainggolan danes potegniti močno nazaj.

V znak opravičila je na družabnih omrežjih objavil kar šest parov rok, sklenjenih v molitev. Ob tem pa zapisal, da se vsem opravičuje, ker je šel resnično precej predaleč. Da sicer zelo rad proslavlja novo leto in da si to noč rad da duška, a da je bil zelo slab vzor in da se mu ne bi smelo zgoditi. Ne to, kar je naredil, in še manj objavljanje vsega skupaj v javnosti. Mu oprostite? Spodaj si poglejte sporni video in se odločite.

Roma, nogometašev klub, za zdaj modro molči in zbira material, po poročanju italijanskih medijev pa veseljaka čaka boleč zagovor, ki bi se zanj utegnil končati tudi zelo slabo.