Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.01.2018 10:06:20
Deli članek:

VELIKO SRCE ADEBAYORJA! To je njegov odgovor izkoriščevalski družini!

Profimedia

Nogometaš iz Toga Emmanuel Adebayor, ki je v karieri igral tudi za Arsenal, Manchester City in Real, je razkril še eno podrobnost iz svojega zasebnega življenje.

Danes 33-letni član turškega Istanbul Basaksehirja je že večrat javno potarnal, kako neznosne so razmere v njegovi družini.

V božičnem času ob koncu minulega leta je želel storiti nekaj dobrega, pokazal je svoje veliko srce. Posvojil je malega nečaka Juniorja, sina svojega brata Petra, ki je umrl v tragičnih okoliščinah.

Da v njegovi družini ni vse tako, kot bi moralo biti, je jasno že po tem, da je ga je drugi brat Kola, ki mu je nogometni zvezdnik dal denar za šolanje otrok in za zagon posla, obtožil, da je kriv za smrt njunega brat Petra. Pa razumi, če moreš ...

"Nekajkrat sem si želel vzeti življenje. To traja že več let. Gnusi se mi, ker je vse skupaj prišlo do te točke," je razlagal napadalec Adebayor, ko so ga vprašali o njegovi družini. Ta stalno želi manipulirati z njim in z njegovim denarjem. Največjo vlogo igra njegova mama.

Zdaj je nogometaš prevzel skrb za svojega nečaka, kot da želi v tej nori družini rešiti, kar je sploh še rešiti mogoče. "Ob meni je Junior Emmanuel Adebayor, ki sem ga danes proglasil za svojega prvega sina," je pred tremi dnevi zapisal na družbenem omrežju.

Adebayor ima sicer tudi sedemletno hčerko Kendro.