Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.12.2017 11:13:50
Deli članek:

DRUŽBENA OMREŽJA SE NORČUJEJO IZ RONALDA! Je res najboljši nogometaš vseh časov?

Profimedia

Potem ko se je Cristiano Ronaldo po osvojitvi že svoje pete zlate žoge v intervjuju za ravijo France Football kar sam oklical za najboljšega nogometaša vseh časov, se odzivi kar vrstijo.

Pa je res Portugalec največji vseh časov? "Ne vdimi nikogar, ki bi bil boljši od mene. Ni igralca, ki bi na igrišči delal takšne stvari, ki jih jaz ne bi mogel, obenem pa drugi ne morejo delati tisto, kar lahko jaz. Ni bolj kompletnega nogometaša od mene. Jaz sem najboljši v zgodovini ... itd," je v svojem slogu - kot da jezdi na velikanskem EGO valu – razlagal Ronaldo.

Odzivi mnogih so seveda žgoči, še posebej tistih, ki v nebo dvigujejo Lionela Messija ali pa PelejaDiega Maradono, tistega pravega (brazilskega) Ronalda ... pa Cruyffa, Di Stefana, Beckenbauerja, Zica, Eusebia ... da ne naštevamo dalje.

"Ronaldo je naredil neverjetne stvari, ampak da bi bil najboljši nogometaš v zgodovini? Mislim, da ni najboljši niti v svojem obdobju," je izjavil kontroverzni Joey Barton, ki je vselej brez dlake na jeziku.

Barton je seveda mislil na Messija, ki ima v svoji vitrini ravno tako pet zlatih žog.

Na družbenih omrežjih je polno takšnih in drugačnih odzivov, tudi duhovitih, kot je tista, da Maradona in Pele nista potrebovala 70 strelov na gol za dva zadetka.