Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 13:36:42
Deli članek:

NEVERJETNO! Zdaj pa še to! PIQUE KAZNOVAN po koncu tekme; Katalonci v šoku, posnetek razkriva, KAKO in ZAKAJ? (video)

Ne samo da je Barcelona ponovno ostala brez zmage po "zaslugi" sodnikov, ti so si ponovno dali duška proti svoji najljubši žrtvi Gerardu Piqueju.

Naj povzamemo; Pique je že pred dvema tednoma imel za povedati marsikaj, potem ko je ekspresno (in brez pravega razloga) dobil rumeni karton, zaradi katerega ni smel igrati na gostovanju pri Valencii. Vsi vemo, kaj se je dogajalo tam, vsi vemo, brez kakšnega zadetka je tam ostal Lionel Messi in brez kakšne zmage Barcelona. Pique pa se je ta konec tedna vrnil na igrišča in bil tokrat na srečanju s Celto dvojna žrtev. 

Barcelona je odigrala 2:2, in čeprav se v prvi vrsti lahko za to zahvali sama sebi oziroma neštetim zapravljenim priložnostim, je neizpodbitno dejstvo, da je Luis Suarez v prvem polčasu dosegel zadetek, ki so ga razveljavili zaradi povsem neobstoječega (Urugvajec je bil skoraj cel meter za obrambnim igralcem) nedovoljenega položaja. Katalonci so zato spet imeli dober razlog za jezo, še dodatnega pa so dobili po koncu tekme.

Šele pozneje v zapisnikih je bilo mogoče razbrati, da ima Pique rumeni karton, čeprav ga med tekmo ni dobil. Posnetki pa so razkrili ne le, kdaj ga je dobil, temveč tudi kako ga je dobil. Po tekmi so praktično vsi protestirali pri glavnem sodniku, ki je hitro potegnil rumeni karton in ga pokazal Piqueju. Španske televizije so iz posnetka razkrile natančen dialog pred in po tem, iz katerega lahko presodite, ali je bil Pique ponovno pravi zlikovec ali pa ga res imajo "na piki".

"Zdaj je že na vsaki tekmi enako, kajne? Saj veš, kaj govorim, ni bilo ofsajda," je dejal Pique sodniku, medtem ko so se pritoževali tudi njegovi soigralci. Karton je dobil samo Pique, kar ga je dodatno razburilo. "Hej, vsi smo tukaj, vsi govorimo, pokazal pa si ga samo meni. Povej mi, zakaj. Jaz ne smem reči čisto nič? Ne smem reči čisto nič?" je bil Katalonec na robu obupa, sodnik pa mu ni odvrnil ničesar, temveč je molče odšel.