Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.12.2017 12:06:44
Deli članek:

ŠIMPANZU BI USPELO PREJ! Zvezdnik Barcelone se je povsem osmešil pri ... ODPIRANJU AVTOMOBILA! (video)

Enemu od nogometašev Barcelone prevzem novih avtomobilov ne bo ostal v najlepšem spominu.

Jordi Alba se je pri tem namreč pošteno osmešil. Ko je želel sesti v Audijev športni kupe, se je zadeva izkazala za precej bolj zapleteno, kot bi človek pričakoval. čeprav se tudi vam ob pogledu na situacijo verjetno zdi precej logično, kje bi se vrata avtomobila morala odpirati, je imel katalonski bočni branilec s tem zelo velike težave. Da, prav ste prebrali, velike težave je imel z odpiranjem vrat avtomobila, kar nikakor ne spada med bolj kompleksna opravila.

Sprva sploh ni vedel, kje in kako bi se lotil, pri tem pa je bil videti tako nebogljen, da mu je na pomoč želel priti kolega z druge strani, ki je voznikova vrata - pomislite - odprl uspešno. Še hitreje je na pomoč priskočil eden od zaposlenih na predstavitvi, ki je Albi hitro pokazal, kje je ... pomislite, kljuka. A tudi ko mu je pokazal, je nato Alba začel grabiti tam, kjer kljuke ... ni. Tako da je moral zaposleni posredovati še enkrat in vrata nogometašu odpreti sam.

Na Albovo žalost so vse skupaj posnele kamere, posnetek je postal velika uspešnica, ogledate (in nasmejete) pa si lahko na TEJ POVEZAVI.