Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.12.2017 10:23:41
Deli članek:

ANAKONDA! Kapetan Cityja OSUPNIL s 'paketom' v spodnjicah: Nora fotografija OBDARJENOSTI obnorela Anglijo (foto)

Fotografija po zadnji zmagi Manchester Cityja je zaslovela iz "napačnega" razloga.

Na fotografiji so zbrani nogometaši Manchester Cityja, ki slavijo Raheema Sterlinga, strelca sijajnega zmagovitega zadetka v 96. minuti, s katerim so sinje modri še popravili rekorden izkupiček prve tretjine nastopov v letošnji premier ligi. No, na fotografiji pa so angleški mediji opazili nekaj, kar je hitro postalo velika spletna uspešnica. Morda na žalost, morda pa na zadovoljstvo dolgoletnega španskega reprezentanta Davida Silve.

Namestnik kapetana Cityja in kapetan, kadar (kar se zgodi kar pogosto) ne igra Vincent Kompany, je poziral zgolj v spodnjicah stare šole, ob tem pa so Angleži hitro izpostavili, da so te spodnjice neverjetno ... polne. Hitro je nastala množica povečanih in približanih fotografij, ob katerih je treba priznati, da se Silva resnično ne more pritoževati nad tem, kar mu je tam spodaj namenila zelo radodarna mati Narava.

Fotografija se po spletu širi kot požar, odzivi nanjo pa skrbijo za salve smeha. Nekdo je Silvovo oceno sposobnosti na sloviti računalniški igrici Fifa oblikoval tako, da ima maksimalno vrednost 99 pri postavki anakonda. Verjetno ni treba razlagati, zakaj. Nekdo drug se je vprašal, zakaj je žogo v hlače skril Silva, ko pa je zmagoviti zadetek dosegel Sterling. Spet tretji pa je pripomnil, da bi bilo Silvi treba povedati, da ga skupinske fotografije ne smejo tako veseliti.

Bodi dovolj besed, prepričajte se sami.